Keukens ede, trends door de jaren heen

Wat bij iedereen bekend staat is dat het moeilijk is om de juiste keuzes te maken, tijdens het inrichten van jouw huis. Ga je nou verhuizen en je wilt je nieuwe huis helemaal opnieuw inrichten met mooie nieuwe spullen, is dit natuurlijk lastig. Je hebt mensen die je hierbij kunnen helpen en ondersteunen. Wel is het handig om een bepaald thema in gedachte te hebben. Zoals een bepaalde stijl of kleur die je wilt laten terugkomen in het design van je nieuwe huis. Bij keukens Ede kunnen professionals je helpen met het maken in de goede keuzes. 

Roukens & van Gaalen

Wel of niet de trends volgen?

Elk jaar veranderen natuurlijk dingen. De trends die 5 jaar geleden in waren in de woontrends. Die trends vinden veel mensen niet meer mooi. Deze trends veranderen elk jaar hou hier dus rekening mee. Natuurlijk hoef je niet op de trends te letten en dit aan te passen op je eigen huis. De keukentrends van dit jaar lopen best uiteen en hebben niet zoveel met elkaar te maken.

De keukentrends van keukens Ede van 2021 zijn:

  • Marmeren details. Marmer is al heel lang een van de favoriete dingen om toe te voegen in de keuken. Het geeft een mooi effect en is blijvend.

Hoge keukenkasten gecombineerd met een dun keukenblad. Doordat mensen niet teveel in de lengte willen plaatsen, maken ze de keukenkasten hoger zodat je wel je spullen nog kwijt kan.

  • Warme houttinten verwerken in de keuken.
  • Zwarte keukens/ mat zwarte keukens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *