Heico Sportiv

Heb je een Volvo XC60 van 2017 of later? Dan kun je misschien eens nadenken over Heico accessoires. Heico Sportiv is een merk dat zich specialiseert in de accessoires voor Volvo. Zo kun je van alles met Heico XC60. En je kunt deze Heico producten eenvoudig online bestellen. Daar betaal je wel € 25 aan verzending voor en natuurlijk de prijs voor je Heico accessoires. Maar wie zijn of haar Volvo graag een unieke look wil geven, krijgt daarvoor wel de mogelijkheden met Heico Sportiv artikelen. De HeicoXC60 artikelen zijn dus geschikt voor de Volvo XC60 vanaf 2017.

Achterskirt kleuren

Dat gaat dan met name om de achterskirt. Je kunt hier een primed versie voor bestellen. Dan ben je natuurlijk het goedkoopst uit. Maar HeicoXC60 heeft ook mogelijkheden voor talloze kleuren. Daar komt dan nog een kleine 400 euro voor bij, maar dan heb je wel de kleur die jij het liefst wil hebben. Zo zijn er verschillende metallic kleuren en natuurlijk de standaard witte, zwarte en grijze tinten. Maar wie voor een unieke kleur wil gaan, kan ook uit verschillende blauwtinten kiezen of juist voor een rode variant gaan.

Meer accessoires

Andere HeicoXC60 accessoires zijn geschikt voor alle Volvo auto’s, dus niet alleen voor de XC60 Volvo. Hierbij kun je denken aan een grille embleem of letters van Heico voor op de auto. Ook een ventiel set is een mogelijkheid. Hoe dan ook, met Heico Sportiv maak jij je Volvo helemaal naar jouw smaak en vooral uniek onder de Volvo auto’s. Je kunt op de webshop ook terecht voor sets van banden of velgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *