Een dagje naar de dierentuin met korting

De dierentuin, wie is er niet geweest. Het blijft een van de leukste uitjes om met je kinderen of kleinkinderen te doen. Het aanbod van dierenparken is ook enorm. Er is ook altijd wel iets leuk te beleven. Je raakt er niet uitgekeken. Goedkoop is een dagje dierentuin niet te noemen als je met je gezin op pad wilt. Er zijn echter wel mogelijkheden om korting op de kaartjes te krijgen. Lees dan ook snel verder als jij goedkoop naar de dierentuin wilt gaan.

Korting op een dagje dierentuin

Hartstikke leuk, met zijn allen een dagje naar de dierentuin. De kosten hiervoor lopen al snel op, zeker als je met je hele gezin wilt gaan. Als je echter op internet gaat kijken, zal je zien dat je ook voor een dagje korting kunt krijgen. Deze kortingen variëren maar een korting op de kaartjes is in veel gevallen zelfs 100 procent. Natuurlijk zijn er wel wat voorwaarden aangesteld maar je voordeel kan dus flink oplopen. Benieuwd waar je zoal naar toe kunt? Hieronder zie je een kleine greep uit het aanbod.

Artis

Artis is een bijzonder dierenpark. Het is de Dit komt vooral door de ligging in hartje Amsterdam. Je kunt het dus heel leuk combineren met een bezoek aan de stad. Artis is de oudste dierentuin van ons land. Het is een wat kleiner dierenpark maar er is meer dan genoeg te beleven. Je kunt het planetarium bezoeken. Hier kun je van alles leren over de sterren en planeten. Maar natuurlijk gaat het vooral om de vele diersoorten die je in Artis kunt bekijken.

Benieuwd welke dierentuin korting je naar Artis van kunt? Je zult versteld staan van de korting die je kunt krijgen.

Wildlands Adventure Zoo

In Emmen vind je het Wildlands Adventure Zoo. De naam zegt het al. Dit is veel meer dan de dierentuin die het vroeger was. Je kunt hier met gemak meerdere dagen verblijven ook met korting. Naast de vele dierensoorten die er leven, zijn er ook verschillende shows, zoals een roofvogelshow. De kinderen kunnen overdekt spelen in Animazia. Kijk dus snel verder om te zien met welke dierentuin korting je deze leuke maar ook heel leerzame Adventure Zoo kunt bezoeken.

Sea Life Scheveningen

Scheveningen kennen we natuurlijk allemaal van het strand en de pier. Maar er valt meer te beleven in Scheveningen. Als je naar deze badplaats gaat, moet je zeker ook een keer Sea Life gaan bezoeken. Hier vind je vijftig aquaria waar je de meest mooie en interessante zeedieren kunt bewonderen. Zo kun je er tropische vissen maar ook pinguïns en otters zien. Ook zijn er verschillende shows en voedersessies. De verzorgers kunnen je van alles over de dieren vertellen. Ook Sea Life kun je met dierentuin korting bezoeken. Dit maakt het alleen maar leuker natuurlijk.

Je ziet het, er zijn genoeg dierenparken in ons land waar je een enorme diversiteit aan dieren kunt bekijken. Harstikke leuk en leerzaam voor je kinderen maar natuurlijk ook voor jezelf. Echt een aanrader en wie een beetje goed zoekt, kan ook nog eens met een leuke korting op stap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *