De mooiste vakantieplekken in Zuid Frankrijk

In Europa hebben we een hoop vakantieplekken waarvan men niet wist dat dit in Europa mogelijk was. Met de strenge coronamaatregelen is het nu nog lastig om te reizen en wordt dit afgeraden. We hopen deze zomer wel weer een hoop te kunnen zien en een reis in te kunnen plannen. Laten we kijken naar de beste vakanties die je kunt plannen in Europa!

Rust uit in de natuur

Woon je zelf in een grote stad en wil je goed uitrusten? Even geen drukte om je een, veel geluidsoverlast en weinig rust? Dan is een vakantiehuis Zuid Frankrijk de ideale keuze voor jou! In Zuid Frankrijk kun je uit een hoop vakantiehuizen kiezen. Er zijn veel streken waar je naartoe kunt om even in de natuur te zijn. Frankrijk is een groot land en biedt veel mogelijkheden. Zo ook in de natuur. Je kunt er hardlopen, wandelen, fietsen, maar ook even helemaal niks doen!

Een strandvakantie in Europa!

Ook in Europa kun je genieten van een heerlijke strandvakantie. Denk aan eilanden zoals Malta en Ibiza. Of aan de kust van Spanje en Portugal vertoeven. In de zomer heb je in Europa veel keuze als het gaat om strandvakanties. Ook hier ben je dichterbij de natuur en kun je goed uitrusten. Je kunt uiteraard kiezen voor drukke vakantiebestemmingen, maar ook voor wat meer afgelegen plekken in de buurt.

Een gecombineerde vakantie

Vind je even uitrusten fijn, maar wil je daarna ook wat doen? De een rust alleen uit wanneer er niks op vakantie gedaan hoeft te worden. De ander kan hier weer heel onrustig van worden en haalt juist rust door dingen te doen en nieuwe plekken te ontdekken. Je kunt dan het beste een combinatie van een aantal dagen in de natuur rusten met een citytrip inplannen. Zo kun je een nieuwe stad bezoeken en hier leuke dingen plannen en daarna lekker op het strand slapen voor een paar dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *